Идентификовано лице које је крало новац из угоститељског објекта

Срна
Foto: ГС

ТЕСЛИЋ- Полиција у Теслићу идентификовала је лице које је осумњичено да је на подручју те општине у четири наврата украло новац из једног угоститељског објекта, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Службеници Полицијске станице Теслић јуче су идентификовали лице чији су иницијали Г.Т. из те општине које је осумњичено да је од средине јуна до почетка октобра три пута извршило провалу у угоститељски објекат и отуђило новац, а једном је у исти ушло на откључана помоћна улазна врата.

Такође, за наведено лице постоји основ сумње да је средином новембра прошле године извршило провалу у стан у Теслићу, одакле је отуђило новац и златни накит. Над наведеним лицем извршена је криминалистичка обрада, а осумњичено је да је извршило четири кривична дјела тешка крађа и једно кривично дјело крађа. У току је рад на документовању предмета, након чега ће против наведеног лица

Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

 Полицијској станици Добој два јуче је пријављено да је у претходна три дана на подручју тог града отуђено 10 трупаца бора који су се налазили лагеровани поред локалног пута, а који су власништво Шумског газдинства "Добој".

Из полиције наводе да је у току рад на расвјетљавању кривичног дјела крађа.

Истој полицијској станици јуче је пријављено да је у претходних мјесец дана отуђена метална конструкција од хале која се налазила у кругу једног привредног друштва у Добоју.

Према изјави власника, причињена му је материјална штета у износу од око 15.000 КМ, а у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

Службеници Полицијске станице Модрича јуче су ухапсили возача чији су иницијали А.Н. из Модриче, који је одбио да се подвргтне алкотестирању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана