Identifikovano lice koje je kralo novac iz ugostiteljskog objekta

Srna
Foto: GS

TESLIĆ- Policija u Tesliću identifikovala je lice koje je osumnjičeno da je na području te opštine u četiri navrata ukralo novac iz jednog ugostiteljskog objekta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Službenici Policijske stanice Teslić juče su identifikovali lice čiji su inicijali G.T. iz te opštine koje je osumnjičeno da je od sredine juna do početka oktobra tri puta izvršilo provalu u ugostiteljski objekat i otuđilo novac, a jednom je u isti ušlo na otključana pomoćna ulazna vrata.

Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je sredinom novembra prošle godine izvršilo provalu u stan u Tesliću, odakle je otuđilo novac i zlatni nakit. Nad navedenim licem izvršena je kriminalistička obrada, a osumnjičeno je da je izvršilo četiri krivična djela teška krađa i jedno krivično djelo krađa. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenog lica

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

 Policijskoj stanici Doboj dva juče je prijavljeno da je u prethodna tri dana na području tog grada otuđeno 10 trupaca bora koji su se nalazili lagerovani pored lokalnog puta, a koji su vlasništvo Šumskog gazdinstva "Doboj".

Iz policije navode da je u toku rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Istoj policijskoj stanici juče je prijavljeno da je u prethodnih mjesec dana otuđena metalna konstrukcija od hale koja se nalazila u krugu jednog privrednog društva u Doboju.

Prema izjavi vlasnika, pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 15.000 KM, a u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Službenici Policijske stanice Modriča juče su uhapsili vozača čiji su inicijali A.N. iz Modriče, koji je odbio da se podvrgtne alkotestiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana