Хапшења у Великој Кладуши: Пала група дилера, пронађена већа количина дроге, новца и оружја

GS
Foto: Кликс

У Великој Кладуши је јуче извршена велика оперативна акција полицијских службеника у којој је заплијењена већа количина опојних супстанци и ухапшено шест особа.

Истраживачи Одјељења за спречавање и злоупотребу опојних дрога и трговине људима Сектора криминалистичке полиције, из Одјељења крим-полиције Полицијске станице Бихаћ и полицијски службеници Јединице полиције за специјалистичку подршку јуче су на основу претходно прикупљених оперативних сазнања и планских активности на сузбијању злоупотребе дрога провели оперативну акцију.

На основу Наредбе Општег суда у Великој Кладуши, полицијски службеници су на подручју Велике Кладуше извршили на шест локација претресе стамбених објеката и пратећих објеката, те покретних ствари осумњичених лица и то Е. Д., Г. А., Х. Е. Г.А. и Ш. Д. сви из Велике Кладуше.

Код њих су пронађени кокаин, хероин, марихуана, спид те већа количина новца у разним апоенима и мобилни телефони, ваге за прецизно мјерење, већа количина муниције за војно оружје, те справа за конзумацију опојне дроге звана "бонг".

Они су ухапшени и биће предати поступајућем тужиоцу Кантоналног тужилаштва УСК-а уз Извјештаји о извршеним кривичним дјелима из члана 238. Кривичног закона ФБиХ "Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога", преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана