Hapšenja u Velikoj Kladuši: Pala grupa dilera, pronađena veća količina droge, novca i oružja

GS
Foto: Kliks

U Velikoj Kladuši je juče izvršena velika operativna akcija policijskih službenika u kojoj je zaplijenjena veća količina opojnih supstanci i uhapšeno šest osoba.

Istraživači Odjeljenja za sprečavanje i zloupotrebu opojnih droga i trgovine ljudima Sektora kriminalističke policije, iz Odjeljenja krim-policije Policijske stanice Bihać i policijski službenici Jedinice policije za specijalističku podršku juče su na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja i planskih aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe droga proveli operativnu akciju.

Na osnovu Naredbe Opšteg suda u Velikoj Kladuši, policijski službenici su na području Velike Kladuše izvršili na šest lokacija pretrese stambenih objekata i pratećih objekata, te pokretnih stvari osumnjičenih lica i to E. D., G. A., H. E. G.A. i Š. D. svi iz Velike Kladuše.

Kod njih su pronađeni kokain, heroin, marihuana, spid te veća količina novca u raznim apoenima i mobilni telefoni, vage za precizno mjerenje, veća količina municije za vojno oružje, te sprava za konzumaciju opojne droge zvana "bong".

Oni su uhapšeni i biće predati postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva USK-a uz Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima iz člana 238. Krivičnog zakona FBiH "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", prenosi Kliks

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana