Хаос на пумпи у Дервенти: Четворица Добојлија претукли једну особу

Срна
Хаос на пумпи у Дервенти: Четворица Добојлија претукли једну особу

ДОБОЈ - Полиција у Дервенти ухапсила је четири лица са подручја Добоја која су нанијела повреде главе лицу чији су иницијали С.К. из Дервенте, у физичком насртају након вербалног конфликта.

Лица чији су иницијали С.С, К.Б, А.М. и Е.Х. ухапшена су јуче, а повријеђени С.К. је, након указане љекарске помоћи у Дому здравља Дервента, превезен у добојску болницу, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Алкотестирањем је утврђен алкохол у крви код свих ухапшених - код Е.Х. 2,51 промил, код А.М. 1,17 промила, код С.С. 1,04 промила и код К.Б. 0,93 промила алкохола у крви.

И повријеђени С.К. имао је 1,81 промил алкохола.

Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу тјелесна повреда против С.С, К.Б, А.М. и Е.Х, док ће лицу С.К. бити уручен прекршајни налог за тучу и физички напад.

Полицијски службеници Полицијске станице Модрича јуче су, на основу расписане потраге Основног суда Модрича, ухапсили лице са иницијалима М.Ђ. са подручја општине Модрича.

Обавијештени су припадници Судске полиције Добој ради спровођења ухапшеног у Казнено-поправни завод у Добоју на издржавање казне затвора због неплаћања новчане казне.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана