Haos na pumpi u Derventi: Četvorica Dobojlija pretukli jednu osobu

Srna
Haos na pumpi u Derventi: Četvorica Dobojlija pretukli jednu osobu

DOBOJ - Policija u Derventi uhapsila je četiri lica sa područja Doboja koja su nanijela povrede glave licu čiji su inicijali S.K. iz Dervente, u fizičkom nasrtaju nakon verbalnog konflikta.

Lica čiji su inicijali S.S, K.B, A.M. i E.H. uhapšena su juče, a povrijeđeni S.K. je, nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa, prevezen u dobojsku bolnicu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Alkotestiranjem je utvrđen alkohol u krvi kod svih uhapšenih - kod E.H. 2,51 promil, kod A.M. 1,17 promila, kod S.S. 1,04 promila i kod K.B. 0,93 promila alkohola u krvi.

I povrijeđeni S.K. imao je 1,81 promil alkohola.

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu tjelesna povreda protiv S.S, K.B, A.M. i E.H, dok će licu S.K. biti uručen prekršajni nalog za tuču i fizički napad.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča juče su, na osnovu raspisane potrage Osnovnog suda Modriča, uhapsili lice sa inicijalima M.Đ. sa područja opštine Modriča.

Obaviješteni su pripadnici Sudske policije Doboj radi sprovođenja uhapšenog u Kazneno-popravni zavod u Doboju na izdržavanje kazne zatvora zbog neplaćanja novčane kazne.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana