Експлодирала бомба у поликлиници познатог мостарског доктора

ГС
Експлодирала бомба у поликлиници познатог мостарског доктора

МОСТАР - Мостарце је синоћ узнемирила експлозија у средишту града. Бомба је бачена на поликлинику познатог мостарског доктора Миленка Беванду.

У згради гдје се налази поликлиника живе бројни станари у стамбеном објекту 'Мљекара', док се у непосредној близини те прометне улице налазе и мостарски ватрогасци, бројни други стамбени и угоститељски објекти.

Мостарски доктор и бивши декан Медицинског факултета Миленко Беванда за херцеговина.инфо потврдио је да је бомба бачена на балкон његове поликлинике.

"Да, то је истина. Вјерујте да ја то нисам хтио ни гледати и тешко ми је тренутачно о томе причати. Стварно немам појма, ја сам обичан доктор. Сви који ме знају могу рећи да сам свима помогао, а никоме нисам штету направио. Тако да с те стране сигурно није ништа, а што је друго у питању ваљда ће неко други рећи конкретније. Не могу нагађати о стварима, знам да су се изненадили сви који ме познају. Треба видјети о чему се ради, је ли циљано или је грешка, али то је већ на другима...", испричао је др Беванда.

Приликом напада није било озлијеђених, а полиција је до касних вечерњих сати вршила очевид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана