Eksplodirala bomba u poliklinici poznatog mostarskog doktora

GS
Eksplodirala bomba u poliklinici poznatog mostarskog doktora

MOSTAR - Mostarce je sinoć uznemirila eksplozija u središtu grada. Bomba je bačena na polikliniku poznatog mostarskog doktora Milenka Bevandu.

U zgradi gdje se nalazi poliklinika žive brojni stanari u stambenom objektu 'Mljekara', dok se u neposrednoj blizini te prometne ulice nalaze i mostarski vatrogasci, brojni drugi stambeni i ugostiteljski objekti.

Mostarski doktor i bivši dekan Medicinskog fakulteta Milenko Bevanda za hercegovina.info potvrdio je da je bomba bačena na balkon njegove poliklinike.

"Da, to je istina. Vjerujte da ja to nisam htio ni gledati i teško mi je trenutačno o tome pričati. Stvarno nemam pojma, ja sam običan doktor. Svi koji me znaju mogu reći da sam svima pomogao, a nikome nisam štetu napravio. Tako da s te strane sigurno nije ništa, a što je drugo u pitanju valjda će neko drugi reći konkretnije. Ne mogu nagađati o stvarima, znam da su se iznenadili svi koji me poznaju. Treba vidjeti o čemu se radi, je li ciljano ili je greška, ali to je već na drugima...", ispričao je dr Bevanda.

Prilikom napada nije bilo ozlijeđenih, a policija je do kasnih večernjih sati vršila očevid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana