Дванаест лица повријеђено у 13 саобраћајних несрећа

Срна
Foto: Илустрација

ТУЗЛА - На подручју Тузланског кантона у протекла 24 часа догодило се 13 саобраћајних несрећа у којима је повријеђено 12 лица, од којих три тешко, шест лашке, док се за три лица дежурни љекар није изјаснио о степену повреда, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова овог кантона.

У саобраћајној несрећи на регионалном путу у мјесту Клокотница код Добој Истока тешко је повријеђен сапутник у аутомобилу "голф" чији су иницијали И.Ш. (33) из Лукавица Ријеке код Добој Истока, а лакше возач овог аутомобила  Е. Ш (43), док се о степену повреда сапутнице у возилу А.С. (37) дежурни љекар Универзитетског клиничког центра Тузла није изјаснио.

Тешко повријеђени И. Ш. задржан је на лијечењу у Универзитетском клиничком центру Тузла.

У овој саобраћајној несрећи  учествовао је и аутомобил "фијат пунто" којим је управљао Х.Ч. (37) из Лукавице код Грачанице.

Мушкарац  М.Х. (86) из Калесије тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи на магистралном путу Зворник-Тузла у мјесту Тојшићи код Калесије, када га је, док је ишао пјешке, ударио аутомобил BMW којим је управљао Д.К. (36) из Кладња.

Повријеђени пјешак превезен је у Универзитетски клинички центар Тузла на медицинско збрињавање.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана