Детаљи "Инсајдера": Пало 11 кријумчара људи, пронађена дрога

Јасмина Салопек
Детаљи "Инсајдера": Пало 11 кријумчара људи, пронађена дрога

ЗВОРНИК - У акцији "Инсaјдер", која је усмјерена на спречавање кријумчарења људи, ухапшено је 11 држављана БиХ, те је пронађена и дрога, саопштено је из Граничне полиције (ГП) БиХ.

Гранични полицајци су јуче под надзором Тужилаштва БиХ, а према наредбама Суда БиХ претресли девет локација на подручју Зворника, Тузле, Коњица и Брчко дистрикта.

- Ухапшено је 11 особа, сви су држављани БиХ, а приликом претреса откривени су и привремено одузета три возила, мобилни телефони, СИМ картице, а који касније могу послужити као доказ у даљем поступку. Пронађени су и марихуана, дигитална вага, 14 стабљика индијске конопље - навели су из ГП БиХ.

, директор ГП БиХ Зоран Галић, истакао је да су, упркос свим изазовима и недостатку кадрова, у потпуности опредијељени за борбу против сваког облика криминалитета.

- И јучер смо на Граничном пријелазу Доњи Свилај спријечили кријумчарење четири особе у резервоару камиона, а дан прије спријечено је кријумчарење 12 особа- рекао је Галић, те додао да су полицајци ГП БиХ устрајни су у борби против кријумчарења људи, те се захвалио Тужитељству БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана