Detalji "Insajdera": Palo 11 krijumčara ljudi, pronađena droga

Jasmina Salopek
Detalji "Insajdera": Palo 11 krijumčara ljudi, pronađena droga

ZVORNIK - U akciji "Insajder", koja je usmjerena na sprečavanje krijumčarenja ljudi, uhapšeno je 11 državljana BiH, te je pronađena i droga, saopšteno je iz Granične policije (GP) BiH.

Granični policajci su juče pod nadzorom Tužilaštva BiH, a prema naredbama Suda BiH pretresli devet lokacija na području Zvornika, Tuzle, Konjica i Brčko distrikta.

- Uhapšeno je 11 osoba, svi su državljani BiH, a prilikom pretresa otkriveni su i privremeno oduzeta tri vozila, mobilni telefoni, SIM kartice, a koji kasnije mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku. Pronađeni su i marihuana, digitalna vaga, 14 stabljika indijske konoplje - naveli su iz GP BiH.

, direktor GP BiH Zoran Galić, istakao je da su, uprkos svim izazovima i nedostatku kadrova, u potpunosti opredijeljeni za borbu protiv svakog oblika kriminaliteta.

- I jučer smo na Graničnom prijelazu Donji Svilaj spriječili krijumčarenje četiri osobe u rezervoaru kamiona, a dan prije spriječeno je krijumčarenje 12 osoba- rekao je Galić, te dodao da su policajci GP BiH ustrajni su u borbi protiv krijumčarenja ljudi, te se zahvalio Tužiteljstvu BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana