Црна Гора - Управа полиције код мушкарца из Пљеваља пронађено 1,4 килограма спида

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ПОДГОРИЦА - Подгоричка полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали А.Ј. (27) из Пљеваља код којег је пронашла 1,4 килограма спида и 1.170 евра за које се сумња да су стечени уличном продајом ове дроге.

Полиција је у овом случају поступала на основу сазнања да ће осумњичени из Пљеваља донијети у Подгорицу одређену количину синтетичке дроге да би је ставио у промет. Возило којим је управљао осумњичени заустављен је у насељу Забјело, а полиција је у њему пронашла око 600 грама синтетичке дроге амфетамин, 1.170 еура и два мобилна телефона, наводи се у полицијском саопштењу.

На основу наредбе суда претресене су просторије које користи А.Ј. и пронађено је још око 800 грама амфетамина. Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је А.Ј. у дужем периоду набављао синтетичку дрогу, препакивао је, а потом стављао у улични промет, наводе из полиције. А.Ј. је осумњичен за кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављање у промет дроге и јутрос је уз кривичну пријаву приведен тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана