Crna Gora - Uprava policije kod muškarca iz Pljevalja pronađeno 1,4 kilograma spida

Srna
Foto: ILUSTRACIJA

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali A.J. (27) iz Pljevalja kod kojeg je pronašla 1,4 kilograma spida i 1.170 evra za koje se sumnja da su stečeni uličnom prodajom ove droge.

Policija je u ovom slučaju postupala na osnovu saznanja da će osumnjičeni iz Pljevalja donijeti u Podgoricu određenu količinu sintetičke droge da bi je stavio u promet. Vozilo kojim je upravljao osumnjičeni zaustavljen je u naselju Zabjelo, a policija je u njemu pronašla oko 600 grama sintetičke droge amfetamin, 1.170 eura i dva mobilna telefona, navodi se u policijskom saopštenju.

Na osnovu naredbe suda pretresene su prostorije koje koristi A.J. i pronađeno je još oko 800 grama amfetamina. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je A.J. u dužem periodu nabavljao sintetičku drogu, prepakivao je, a potom stavljao u ulični promet, navode iz policije. A.J. je osumnjičen za krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge i jutros je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana