Бунгалов на Зеленковцу запалио због љубоморе и личних проблема?

Небојша Томашевић
Бунгалов на Зеленковцу запалио због љубоморе и личних проблема?

МРКОЊИЋ ГРАД - Бањалучанин М.Т. (31) који је ухапшен због сумње да је изазвао пожар у Еко зони Зеленковац у којем је један бунгалов у потпуности изгорио, то је наводно учинио због неких својих проблема те паљевина нема везе са Еко зоном, потврђено је “Гласу Српске”.

- Он је бунгалов запалио највјероватније због својих личних проблема и љубоморе, те ништа нема везе са Еко зоном Зелченковац, која је у овом случају колатерална штета - рекао је извор близак истрази.

Како је саопштено из Полицијске управе Мркоњић Град, поменутог терете да је јуче око поноћи починио кривична дјела “паљевина” и “оштећење и одузимање туђе ствари”.

-Оперативним радом на терену полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град истог дана пронашли су, идентификовали и лишили слободе М.Т за кога постоје основи сумње да је изазвао пожар на једном бунгалову, те да је изазвало оштећење на другом – наведено је у саопштењу.

У саопштењу се даље наводи да је о свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се над осумњиченим изврши криминалистичка обрада, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињена кривична дјела.

У пожару на излетишту Зеленковац у Подрашници код Мркоњић Града  изгорио један од најстаријих бунгалова у Еко зони, а с њим и остава са умјетничким сликама и дио архива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана