Београд: Пет особа повријеђено у четири саобраћајне несреће

Агенције
Београд: Пет особа повријеђено у четири саобраћајне несреће

Београд - Током ноћи у Београду су се догодиле четири саобраћајне несреће у којима је пет особа повријеђено, док је једна особа напрасно преминула у трамвају, изјавила је јутрос портпарол Хитне помоћи Нада Мацура, преносе агенције.

- Мушкарац стар око 40 година је око 21.15 час у трамвају на линији 7 код Вуковог споменика на углу улица Рузвелтове и Булевар краља Александра затечен без виталних знакова и лекари су констатовали његову смрт - рекла је Мацура.

Женска особа стара 28 година је око 20.50 часова у Булевару мира испред броја 29 пала са хаубе аутомобила, задобила прелом скочног зглоба, а превезена је у Институт за ортопедију Бањица, навела је она.

- Две особе су повређене у удесу око 22.35 часа на углу улица Пилота Михаила Петровића и Кнеза Вишеслава. Жена стара око 36 година задобила је повреду главе и истезање врата, а женска особа стара око 27 година истезање врата - рекла је Мацура и додала да су повријеђене особе превезене у Ургентни центар.

Мушкарац стар 38 година је у удесу око 23.15 часа на углу улица Ресавске и Бирчанинове задобио истезање врата и повреду главе, казала је Мацура.

- Мушкарац стар око 30 година, моториста, је у удесу у Првомајској улици у Земуну нешто после поноћи задобио повреду грудног коша, али је одбио превоз у болницу – рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана