Beograd: Pet osoba povrijeđeno u četiri saobraćajne nesreće

Agencije
Beograd: Pet osoba povrijeđeno u četiri saobraćajne nesreće

Beograd - Tokom noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je pet osoba povrijeđeno, dok je jedna osoba naprasno preminula u tramvaju, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura, prenose agencije.

- Muškarac star oko 40 godina je oko 21.15 čas u tramvaju na liniji 7 kod Vukovog spomenika na uglu ulica Ruzveltove i Bulevar kralja Aleksandra zatečen bez vitalnih znakova i lekari su konstatovali njegovu smrt - rekla je Macura.

Ženska osoba stara 28 godina je oko 20.50 časova u Bulevaru mira ispred broja 29 pala sa haube automobila, zadobila prelom skočnog zgloba, a prevezena je u Institut za ortopediju Banjica, navela je ona.

- Dve osobe su povređene u udesu oko 22.35 časa na uglu ulica Pilota Mihaila Petrovića i Kneza Višeslava. Žena stara oko 36 godina zadobila je povredu glave i istezanje vrata, a ženska osoba stara oko 27 godina istezanje vrata - rekla je Macura i dodala da su povrijeđene osobe prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star 38 godina je u udesu oko 23.15 časa na uglu ulica Resavske i Birčaninove zadobio istezanje vrata i povredu glave, kazala je Macura.

- Muškarac star oko 30 godina, motorista, je u udesu u Prvomajskoj ulici u Zemunu nešto posle ponoći zadobio povredu grudnog koša, ali je odbio prevoz u bolnicu – rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana