Бањалука: Ухапшена лица због промета и кориштења дроге

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је лице из Бањалуке чији су иницијали А.К. и лице из Лакташа Б.С, код којих је пронађена марихуана и спид, те лице са Сокоца М.М, за којим је расписана централна потјерница због почињеног кривичног дјела омогућавање уживања дроге.

Лица А.К. и Б.С. ухапшена су јуче због постојања основа сумње да је лице А.К. починило кривично дјело недозвољена производња и промет дроге, а лице Б.С. прекршај конзумирање дроге из Закона о јавном реду и миру.

Лице М.М, за којим је потјерница расписана према наредби Основног суда Зворник, биће предато у Окружни центар Судске полиције Бањалука, саопштено је из бањалучке Полицијске управе. Прњаворска полиција јуче је ухапсила лице чији су иницијали М.М. због крађе новца из возила оштећеног лица.

Полицији је оштећено лице пријавило да је из његовог паркираног возила украден новац, који је враћен након што га је полиција пронашла код М.М. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци. Бањалучка полиција одузела је од лица чији су иницијали А.С. гасни пиштољ којим је пријетио оштећеном лицу због несугласица у вези са извођењем грађевинских радова.

Против А.С. биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из Закона о оружју и муницији и Закона о јавном реду и миру. На подручју Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано пет кривичних дјела, четири нарушавања јавног реда и мира, те 19 саобраћајних незгода у којима су повријеђена три лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана