Алкохол конзумирало 20 малољетника, од два лица одузета дрога

Срна
Алкохол конзумирало 20 малољетника, од два лица одузета дрога

БАЊАЛУКА- Полиција је током рација за викенд на подручју у надлежности Полицијске управе Бањалука у више угоститељских објеката затекла 20 малољетних лица која су конзумирала алкохол, а два лица су ухапшена због посједовања дроге.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да је обавијештен бањалучки Центар за социјални рад и да су малољетници предати родитељима, а конобарима и одговорним лицима у угоститељским објектима издато је пет прекршајних налога. Налози су издати због прекршаја из Закона о јавном реду и миру, односно точења и послуживања алкохола малољетницима и очигледно пијаним лицима.

Полиција је приликом рације у угоститељском објекту у Бањалуци у суботу, 28. јануара, око 21.30 часова код лица чији су иницијали Д.Ћ. из тог града пронашла и одузела пвц врећицу са 5,84 грама марихуане и више џоинта са траговима сагоријевања марихуане укупне масе 1,4 грама.

Код лица чији су иницијали С.М. пронађена су и одузета 0,22 грама кокаина. Ова два лица су ухапшена и уручен им је прекршајни налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана