Alkohol konzumiralo 20 maloljetnika, od dva lica oduzeta droga

Srna
Alkohol konzumiralo 20 maloljetnika, od dva lica oduzeta droga

BANjALUKA- Policija je tokom racija za vikend na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka u više ugostiteljskih objekata zatekla 20 maloljetnih lica koja su konzumirala alkohol, a dva lica su uhapšena zbog posjedovanja droge.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je obaviješten banjalučki Centar za socijalni rad i da su maloljetnici predati roditeljima, a konobarima i odgovornim licima u ugostiteljskim objektima izdato je pet prekršajnih naloga. Nalozi su izdati zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, odnosno točenja i posluživanja alkohola maloljetnicima i očigledno pijanim licima.

Policija je prilikom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci u subotu, 28. januara, oko 21.30 časova kod lica čiji su inicijali D.Ć. iz tog grada pronašla i oduzela pvc vrećicu sa 5,84 grama marihuane i više džointa sa tragovima sagorijevanja marihuane ukupne mase 1,4 grama.

Kod lica čiji su inicijali S.M. pronađena su i oduzeta 0,22 grama kokaina. Ova dva lica su uhapšena i uručen im je prekršajni nalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana