Приједорчанин украо ситроен, одвезао се до Бањалуке па га вратио

nezavisne.com
Приједорчанин украо ситроен, одвезао се до Бањалуке па га вратио

Приједор - Приједорчанин Мирослав Гвозден (43) ухапшен је због сумње да је украо ситроен, којим је отишао из Приједора у Бањалуку, а затим га поново вратио на исто мјесто, сазнају “Независне”.

Овог старог знанца полиције терете да је у недјељу око 19 часова у мјесту Чејреци украо ситроен ксара, који је био паркиран поред трговине, а сутрадан је украдени аутомобил поново враћен.

Приједорска полиција је Гвоздена, који је познат по кривичним дјелима, повезала са крађом и он је ухапшен у Бањалуци, уз помоћ бањалучких колега.

“Г.М. је од стране полицијских службеника ПУ Бањалука лишен слободе и предат полицијским службеницима ПУ Приједор”, навели су из полиције.

Гвоздена терете за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Припадници ове полицијске управе расвијетлили су још једну крађу возила, коју су открили службеници Полицијске станице Козарац и ухапсили Тузлака Хајруна Мујабашића (55).

Њега, како сазнајемо, терете да је испред школе у Козарцу украо мопед од школског чувара у ноћи између 15. и 16. јула.

“Отуђени мопед је пронађен те привремено одузет, након чега ће бити враћен власнику. Након комплетирања и документовања предмета, против лица Х.М. Окружном јавном тужилаштву Приједор биће достављен извјештај за кривично дјело крађа”, навели су из приједорске полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана