Адвокати укрстили песнице током судског увиђаја

Н. Т.
Адвокати укрстили песнице током судског увиђаја

БАЊАЛУКА - Адвокати Милан Романић и Јово Пилиповић из Бањалуке потукли су се током судског увиђаја, а у тучи је учествовао и Пилиповићев син Душко који је приведен.

Инцидент се догодио протеклог викенда у Драгочају, на увиђају у вези са наводном узурпацијом земљишта од стране Јадранка Пипиловића, а на штету Ивана Комљеновића.

- Дошло је до нагуравања између Романића и Јове Пилиповића, који је пао. Видјевши то Јовин син Душко Пилиповић је "скочио" на Романића и ударио га више пута по глави, усљед чега је он пао - наводе у полицији.

У Полцијској управи (ПУ) Бања Лука наводе да је цијели догађај полицији пријављен 10. јула ове године. Наводећи иницијале саопштили су да је Душко Пилиповић приведен због сумње да је починио кривично дјело насилничко понашање, док ће против Романића и Јове Пилиповића бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињеног прекршаја туча и физички напад. Душко Пилиповић је након испитивања пуштен на слободу и поступак против њега иће у редовну процедуру.

Адвокати Романић и Пилиповић нису жељели да коментаришу овај случај. Оба су казали кратко да су то глупости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана