У Српској сутра сунчано и хладно

Срна
У Српској сутра сунчано и хладно

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ и сутра се очекује претежно сунчано, мјестимично уз умјерену облачност, те дневну темперетуру ваздуха од минус три до четири степена Целзијусова. Јутро ће бити хладно уз умјерен до јак мраз, током дана и даље хладно и претежно сунчано на југу и сјевероистоку, а од сјеверозапада ка југоистоку уз умерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус 10 до минус четири, на југу до нула, у вишим предјелима од минус 15, а дневна од минус два до четири, на југу до седам, у вишим крајевима од минус шест степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Темперетура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус 16, Чемерно минус девет, Хан Пијесак и Калиновик минус осам, Гацко и Сарајево минус четири, Мркоњић Град, Невесиње и Сребреница минус три, Рудо, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Градачац, Ливно и Тузла минус два, Рибник, Бијељина, Зворник, Дрвар и Зеница минус један, Србац, Вишеград, Добој, Приједор, Бањалука и Сански Мост нула, Билећа и Широки Бријег три, Мостар четири, Столац и Требиње пет, те Неум седам степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана