U Srpskoj sutra sunčano i hladno

Srna
U Srpskoj sutra sunčano i hladno

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ i sutra se očekuje pretežno sunčano, mjestimično uz umjerenu oblačnost, te dnevnu tempereturu vazduha od minus tri do četiri stepena Celzijusova. Jutro će biti hladno uz umjeren do jak mraz, tokom dana i dalje hladno i pretežno sunčano na jugu i sjeveroistoku, a od sjeverozapada ka jugoistoku uz umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 10 do minus četiri, na jugu do nula, u višim predjelima od minus 15, a dnevna od minus dva do četiri, na jugu do sedam, u višim krajevima od minus šest stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperetura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 16, Čemerno minus devet, Han Pijesak i Kalinovik minus osam, Gacko i Sarajevo minus četiri, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Srebrenica minus tri, Rudo, Šipovo, Bihać, Bugojno, Gradačac, Livno i Tuzla minus dva, Ribnik, Bijeljina, Zvornik, Drvar i Zenica minus jedan, Srbac, Višegrad, Doboj, Prijedor, Banjaluka i Sanski Most nula, Bileća i Široki Brijeg tri, Mostar četiri, Stolac i Trebinje pet, te Neum sedam stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana