Фотеље седам газдинстава чекају директоре

М. Ми.
Фотеље седам газдинстава чекају директоре

Бањалука - Јавно предузеће "Шуме РС" расписало је конкурс за избор директора седам шумских газдинстава.

Конкурс се односи на избор директора газдинстава "Градишка", "Добој", "Рибник", "Приједор", те шумских газдинстава "Трескавица" из Трнова, "Сјемећ" из Рогатице и "Романија" из Сокоца.

Посебни услови које кандидати морају да испуњавају су да имају високу стручну спрему, односно завршен шумарски, економски или правни факултет. Осим тога, кандидати треба да имају пет година радног искуства, од чега три на руководећим пословима, као и да посједују организационе и руководеће способности.

Рок за достављање пријава је 15 дана од дана посљедњег објављивања, а неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

Директор "Шума РС" Ристо Марић је рекао да је конкурс расписан јер су директорима на челу седам газдинстава истекли мандати.

- Они су тренутно у позицији вршиоца дужности директора. Челницима осталих шумских газдинстава мандат истиче у новембру ове године, тако да ће тада бити расписан нови конкурс за избор и преосталих директора организационих дијелова предузећа - рекао је Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана