Продаја имовине “Агрокомбината” у Рогатици: Новог власника добио један пословни простор

С. М.
Продаја имовине “Агрокомбината” у Рогатици: Новог власника добио један пословни простор

РОГАТИЦА - Од неколико некретнина “Агрокомбината” у стечају, некадашњег гиганта у Рогатици, које су биле понуђене на лицитацији продат је само пословни простор познат као “Супермаркет” који је био понуђен за 604.000 марака.

Рекао је то стечајни управник Радомир Јокић, истичући да су заинтересована била два лица, једно правно и једно физичко.

- Обје понуде су прихваћене и сада се чека да прворангирани уплати понуђени и прихваћени износ. Ако он то не уради у остављеном року, биће позват други купац да изврши своју понуду - истакао је Јокић.

Тек након тога “Супермаркет” са својих 563 квадратна метра биће предат новом власнику, а које су његове намјере с тим пословним простором Јокић истиче да није познато.

“Супермаркет” је само дио непокретне имовине “Агрокомбината” у укупној вриједности од 1,6 милиона марака која се нашла на добошу.

Били су понуђени и земљиште и објекти бивше кланице по цијени од 586.000 КМ, затим пекара на локалитету бившег “Житопромета” у горњем дијелу града, са цијеном од 280.000, земљиште “9. стражара” поред пута Месићи - Устипрача за 42.000, пословни простор “Слатко ћоше” за 41.000 и земљиште и зграда “Задружни дом” на Борикама за  39.000 марака.

- Друга лицитација некретнина “Агрокомбината”, са незнатним измјенама цијена, биће заказана за фебруар - нагласио је Јокић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана