Власник Инфинитy Групе због санкција најавио повлачење из посла

ГС
Власник Инфинитy Групе због санкција најавио повлачење из посла

Ђорђе Ђурић, власник Инфинитy Интернационал Групе, који се средином прошле седмице заједно са овом групацијом и неколико њених чланица нашао под санкцијама америчке администрације најавио је повлачење из пословања.

Он је у интревјуу за Независне новине изнио разлоге доношења ове одлуке, те додао да повлачење слиједи након што се запосленима и јавности представи рјешење које ће очувати радна мјеста и компаније.

- Осјећај неправде преовладава, јер немате коме да се жалите. Неко је одлучио да тек тако стави и моје име на неку листу, циљано покуша да ми укаља образ, а све то без било каквих доказа. Због таквог потеза можете да останете без дијела грађанских права, јер та моћна влада својим декретима контролише и неке важне међународне механизме. Када сте изложени таквој дискриминацији, иако сам привредник, схватите да то више нема везе са економијом, али и здравим разумом. Зато и не преостаје ништа друго, него само да констатујем да је важно да је човјек здрав и да има породицу на окупу, а све остало ће се временом превазићи – поручио је Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана