Vlasnik Infinity Grupe zbog sankcija najavio povlačenje iz posla

GS
Vlasnik Infinity Grupe zbog sankcija najavio povlačenje iz posla

Đorđe Đurić, vlasnik Infinity Internacional Grupe, koji se sredinom prošle sedmice zajedno sa ovom grupacijom i nekoliko njenih članica našao pod sankcijama američke administracije najavio je povlačenje iz poslovanja.

On je u intrevjuu za Nezavisne novine iznio razloge donošenja ove odluke, te dodao da povlačenje slijedi nakon što se zaposlenima i javnosti predstavi rješenje koje će očuvati radna mjesta i kompanije.

- Osjećaj nepravde preovladava, jer nemate kome da se žalite. Neko je odlučio da tek tako stavi i moje ime na neku listu, ciljano pokuša da mi ukalja obraz, a sve to bez bilo kakvih dokaza. Zbog takvog poteza možete da ostanete bez dijela građanskih prava, jer ta moćna vlada svojim dekretima kontroliše i neke važne međunarodne mehanizme. Kada ste izloženi takvoj diskriminaciji, iako sam privrednik, shvatite da to više nema veze sa ekonomijom, ali i zdravim razumom. Zato i ne preostaje ništa drugo, nego samo da konstatujem da je važno da je čovjek zdrav i da ima porodicu na okupu, a sve ostalo će se vremenom prevazići – poručio je Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana