Vanja Mišić i Armin Malikić o prvom duetu: Od magle i sna na putu do sna

Aleksandra Madžar
Vanja Mišić i Armin Malikić o prvom duetu: Od magle i sna na putu do sna

Naši fanovi imaju povjerenja u nas i to je sjajno. Potrudili smo se zaista da ova pjesma dobro zvuči. Nadamo se da će oni osjetiti energiju i emociju koju želimo da prenesemo i da će pjesma doći do njihovih srca.

Ovim riječima za "Glas Srpske" popularni i talentovani pjevački duo Banjalučanka Vanja Mišić i Armin Malikić iz Tuzle najavljuju prvi duet, pjesmu "Od magle i sna". Obožavaoci će imati priliku da za nekoliko dana čuju pjesmu ovih mladih umjetnika koji su u najgledanijem muzičkom šouu "X  Factor" pokazali izuzetne vokalne sposobnosti. Neopisivu i iskrenu ljubav prema muzici Armin je pretočio u stihove, a Vanja je oživjela zvucima.

- Vanja je muzički obrazovana, što je ogroman plus. Tako da pisanje muzike na moju stihove nije bio nikakav problem. Pozvala me dan poslije i rekla da je odsvirala sve i da očekuje moj dolazak kako bismo što prije ušli u studio - ispričao je Malikić.

Inspiraciju za misli utkane u stihove mladi umjetnik pronašao je u pop-muzici, ali i u ličnom emotivnom stanju u kojem se nalazio u određenom trenutku.

- Pjesma je snimljena u Banjaluci, u našoj sigurnoj luci i prvenstveno želimo da je plasiramo pa da onda otkrijemo detalje sa snimanja. Napravili smo i kratki promotivni video iz studija koji ćemo objaviti uskoro - kazao je Malikić.

Dvoje mladih stvaralaca zbližili su slični muzički ukusi.

- Kada sam prvi put čula Armina kako pjeva željela sam da radim i snimam sa njim. Jako sam srećna što konačno učestvujem u stvaranju pjesme u pravom smislu te riječi - istakla je Mišićeva.

Što se tiče promocije, imaju u planu da naprave mali "Ex Yu trip" i da svoju pjesmu promovišu publici koja je imala priliku da ih čuje u "X Factoru". I Vanja i Armin kažu da punom parom rade na novim pjesmama, a raduju se i novoj saradnji.

Rad sa bendom

 

Vanja Mišić i Armin Malikić takmičeći se u šouu "XDž Factor" izdvojili su se jakom energijom iako su nastupali u bendovima, "4U" i "Doktori".

 - Rad u bendu nije za svakoga, kao što ni solo karijera nije za svakoga. Vanja je bila zaista poseban kandidat i pokazala je samo mali dio onoga što umije. Takođe, smatram da ni ja nisam imao priliku da sve pokažem. To me frustriralo, jer živim za muziku i želim da joj se posvetim punim srcem, onako kako je i volim - objasnio je Malikić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana