Вања Мишић и Армин Маликић о првом дуету: Од магле и сна на путу до сна

Александра Маџар
Вања Мишић и Армин Маликић о првом дуету: Од магле и сна на путу до сна

Наши фанови имају повјерења у нас и то је сјајно. Потрудили смо се заиста да ова пјесма добро звучи. Надамо се да ће они осјетити енергију и емоцију коју желимо да пренесемо и да ће пјесма доћи до њихових срца.

Овим ријечима за "Глас Српске" популарни и талентовани пјевачки дуо Бањалучанка Вања Мишић и Армин Маликић из Тузле најављују први дует, пјесму "Од магле и сна". Обожаваоци ће имати прилику да за неколико дана чују пјесму ових младих умјетника који су у најгледанијем музичком шоуу "X  Factor" показали изузетне вокалне способности. Неописиву и искрену љубав према музици Армин је преточио у стихове, а Вања је оживјела звуцима.

- Вања је музички образована, што је огроман плус. Тако да писање музике на моју стихове није био никакав проблем. Позвала ме дан послије и рекла да је одсвирала све и да очекује мој долазак како бисмо што прије ушли у студио - испричао је Маликић.

Инспирацију за мисли уткане у стихове млади умјетник пронашао је у поп-музици, али и у личном емотивном стању у којем се налазио у одређеном тренутку.

- Пјесма је снимљена у Бањалуци, у нашој сигурној луци и првенствено желимо да је пласирамо па да онда откријемо детаље са снимања. Направили смо и кратки промотивни видео из студија који ћемо објавити ускоро - казао је Маликић.

Двоје младих стваралаца зближили су слични музички укуси.

- Када сам први пут чула Армина како пјева жељела сам да радим и снимам са њим. Јако сам срећна што коначно учествујем у стварању пјесме у правом смислу те ријечи - истакла је Мишићева.

Што се тиче промоције, имају у плану да направе мали "Ex Yu trip" и да своју пјесму промовишу публици која је имала прилику да их чује у "X Factorу". И Вања и Армин кажу да пуном паром раде на новим пјесмама, а радују се и новој сарадњи.

Рад са бендом

 

Вања Мишић и Армин Маликић такмичећи се у шоуу "XЏ Factor" издвојили су се јаком енергијом иако су наступали у бендовима, "4U" и "Доктори".

 - Рад у бенду није за свакога, као што ни соло каријера није за свакога. Вања је била заиста посебан кандидат и показала је само мали дио онога што умије. Такође, сматрам да ни ја нисам имао прилику да све покажем. То ме фрустрирало, јер живим за музику и желим да јој се посветим пуним срцем, онако како је и волим - објаснио је Маликић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана