Nakon dvije decenije progovorila Ljiljana Nikolovska, nekadašnja pjevačica Magazina

Index.hr
Nakon dvije decenije progovorila Ljiljana Nikolovska, nekadašnja pjevačica Magazina

Po mnogima, najbolja pjevačica grupe Magazin, legendarna Ljiljana Nikolovska, gostovala je na na Narodnom radiju u Zagrebu, prenosi index.hr.

Nakon više od dvadeset godina Ljiljana Nikolovska ponovno se pojavila u javnosti ne krijući uzbuđenje.

"Odvikla sam se od starih nastupa. Dobro sam, a zadnjih 24 godine živim u Los Anđelesu. Nekad sam stalno išla tamo vamo, no kad sam rodila sina Tonija, prije 14 godina sve se promijenilo. Od tada kuvam, radim u studiju i čuvam svog malog", rekla je pjevačica otkrivši kako se ipak ne želi zauvijek vratiti u Hrvatsku jer sad ima dva doma.

"Vratiću se ponovno na zimske praznike. Želim da Toni provede malo vremena s bakom i didom. Jako je visok i sramežljiv. Ne voli se slikati i za sebe kaže da je geek", kazala je Nikolovska koja već neko vrijeme radi na vlastitom albumu, a snimiće ga ne engleskom i hrvatskom jeziku.

Ono što će sigurno razvesliti obožvaoce starih hitova grupe Magazin jest Ljiljanina moguća ponovna saradnja sa splitskim bendom. "Voljela bih se ponovno sresti s publikom koja govori moj jezik. To bi mi baš bio gušt. Moguće je da se to dogodi s Magazinom. To su odlični muzičari koji sa svakim mogu napraviti dobar posao. Ostali smo u kontaktu, često mi pošalju snimke pitajući me što mislim", rekla je pjevačica koja o novom Magazinu s Andreom Šušnjarom i nema neko visoko mišljenje.

"Da mi se jako sviđa vjerojatno bih kupila album. Ne sviđa mi se nešto specijalno. Ovaj je posao umjetnost i zanat, više je zanat. Ako se to publici sviđa, onda postoji razlog zašto je tome tako. Meni nije nešto što bih slušala. Ali ja sam već starija generacija. To je za mlade pa valjda ja to i ne razumijem", priznala je Ljiljana koja se u jednom trenutku i rasplakala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana