Након двије деценије проговoрила Љиљана Николовска, некадашња пјевачица Магазина

Index.hr
Након двије деценије проговoрила Љиљана Николовска, некадашња пјевачица Магазина

По многима, најбоља пјевачица групе Магазин, легендарна Љиљана Николовска, гостовала је на на Народном радију у Загребу, преноси index.hr.

Након више од двадесет година Љиљана Николовска поновно се појавила у јавности не кријући узбуђење.

"Одвикла сам се од старих наступа. Добро сам, а задњих 24 године живим у Лос Анђелесу. Некад сам стално ишла тамо вамо, но кад сам родила сина Тонија, прије 14 година све се промијенило. Од тада кувам, радим у студију и чувам свог малог", рекла је пјевачица откривши како се ипак не жели заувијек вратити у Хрватску јер сад има два дома.

"Вратићу се поновно на зимске празнике. Желим да Тони проведе мало времена с баком и дидом. Јако је висок и срамежљив. Не воли се сликати и за себе каже да је geek", казала је Николовска која већ неко вријеме ради на властитом албуму, а снимиће га не енглеском и хрватском језику.

Оно што ће сигурно развеслити обожваoце старих хитова групе Магазин јест Љиљанина могућа поновна сарадња са сплитским бендом. "Вољела бих се поновно срести с публиком која говори мој језик. То би ми баш био гушт. Могуће је да се то догоди с Магазином. То су одлични музичари који са сваким могу направити добар посао. Остали смо у контакту, често ми пошаљу снимке питајући ме што мислим", рекла је пјевачица која о новом Магазину с Андреом Шушњаром и нема неко високо мишљење.

"Да ми се јако свиђа вјеројатно бих купила албум. Не свиђа ми се нешто специјално. Овај је посао умјетност и занат, више је занат. Ако се то публици свиђа, онда постоји разлог зашто је томе тако. Мени није нешто што бих слушала. Али ја сам већ старија генерација. То је за младе па ваљда ја то и не разумијем", признала је Љиљана која се у једном тренутку и расплакала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана