MVP: U Banjaluku donosimo dobar ritam

G.S.
MVP: U Banjaluku donosimo dobar ritam

Sviraćemo kombinaciju pesama koje su već dobro poznate publici i novih, koje smo snimili i objavili u posljednjih šest meseci. Sve u svemu, banjalučka publika neka očekuje puno pozitivne energije, dobre muzike i ritma.

Ovim riječima za "Glas Srpske" frontmen beogradske grupe "MVP" (Mi volimo pršutu) Bane Lalić najavljuje koncert, koji će biti održan u petak na banjalučkom bazenu "Akvana".

Nastup ovog benda, kao i beogradskog muzičkog sastava "S.A.R.S", koji će biti održan iste večeri, takođe na "Akvani", organizuje Unija studenata Republike Srpske, povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom, 9. maja.

Lalić, koji nastupa zajedno sa Milošem Bosnićem na bas gitari, Sanjom Lalić kao pratećim vokalom, gitaristom Brankom Bankovićem, klavijaturistom Nemanjom Filipovićem, saksofonistom Ivanom Teofilovićem i bubnjarom Draganom Savićem, osvojio je srca mnogobrojne publike.

Mladi i kreativni muzičari, koji su novim ritmovima zarazili brojne zaljubljenike u dobar zvuk i publici poklonili hitove "Celu noć i celi dan", "Neka košta ko'ko košta", "Zvezda", uvijek rade na novim pjesmama.

- Novi album upravo privodimo kraju i ako sve bude kako treba, on će izaći u junu. Pokretač za stvaranje je uvek, jedino i samo, muzika, za koju živimo i kroz koju imamo mogućnost i privilegiju da ljudima koji nas slušaju prenesemo emociju i poruke, iza kojih čvrsto stojimo - naglasio je Lalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana