MVP: У Бањалуку доносимо добар ритам

Г.С.
MVP: У Бањалуку доносимо добар ритам

Свираћемо комбинацију песама које су већ добро познате публици и нових, које смо снимили и објавили у посљедњих шест месеци. Све у свему, бањалучка публика нека очекује пуно позитивне енергије, добре музике и ритма.

Овим ријечима за "Глас Српске" фронтмен београдске групе "MVP" (Ми волимо пршуту) Бане Лалић најављује концерт, који ће бити одржан у петак на бањалучком базену "Аквана".

Наступ овог бенда, као и београдског музичког састава "С.А.Р.С", који ће бити одржан исте вечери, такође на "Аквани", организује Унија студената Републике Српске, поводом обиљежавања Дана побједе над фашизмом, 9. маја.

Лалић, који наступа заједно са Милошем Боснићем на бас гитари, Сањом Лалић као пратећим вокалом, гитаристом Бранком Банковићем, клавијатуристом Немањом Филиповићем, саксофонистом Иваном Теофиловићем и бубњаром Драганом Савићем, освојио је срца многобројне публике.

Млади и креативни музичари, који су новим ритмовима заразили бројне заљубљенике у добар звук и публици поклонили хитове "Целу ноћ и цели дан", "Нека кошта ко'ко кошта", "Звезда", увијек раде на новим пјесмама.

- Нови албум управо приводимо крају и ако све буде како треба, он ће изаћи у јуну. Покретач за стварање је увек, једино и само, музика, за коју живимо и кроз коју имамо могућност и привилегију да људима који нас слушају пренесемо емоцију и поруке, иза којих чврсто стојимо - нагласио је Лалић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана