Донна Арес возилом Хитне помоћи пребачена у Сарајево

Avaz
Донна Арес возилом Хитне помоћи пребачена у Сарајево

Бх. кантауторка Донна Арес, која се посљедњих дана налазила у Кантоналној болници "Ирфан Љубијанкић" у Бихаћу путем друштвене мреже Facebook данас је обавијестила своје фанове да је возилом Хитне помоћи превезена у Сарајево гдје ће наставити с лијечењем.

Наиме, сазнање да је у тешком здравственом стању није поколебало нашу популарну пјевачицу да настави још снажнија свој опоравак.

Подсјетимо, Донна Арес недавно је фановима написала "како је преживјела рат, па ће тако и рак".

Подршку у оздрављењу пружиле су јој бројне колеге, пријатељи и фанови.

Раније је у изјави за "Дневни аваз" супруг пјевачице Џавид Љубовци најавио да Донна планира даљње лијечење наставити у Сарајеву.

''Донна се психички осјећа много боље него физички. У сваком случају, све добро подноси, јер има велику пажњу доктора, породице, пријатеља, као и фанова који јој свакодневно пружају подршку, константно је зову и пишу јој на Facebook. Она све заиста добро подноси, али сада мора ојачати организам, то је најважније, да би наставила даље с терапијама'', казао је Љубовци.

Иако потресен болешћу своје супруге, Џавид је изјавио да вјерује како ће се Донна, захваљујући своме позитивном духу и помоћи доктора, врло брзо опоравити.

''Многи су нас питали зашто се нисмо обратили докторима ван наше земље, али сматрамо да то није потребно, јер имамо стручњаке и у БиХ. Њена болест је утјецала на све нас, али боримо се даље. О себи уопће не размишљам, само се надам да ће моја супруга бити добро'', био је искрен Љубовци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана