Човјек који је предвидио смак свијета објаснио зашто се није догодио

Агенције
Човјек који је предвидио смак свијета објаснио зашто се није догодио

Посљедњи предвиђен смак свијета био је "заказан" за 23. септембар. Како се то није догодило, човјек који је најављивао крај, представник протестантске цркве Дејвид Мид, објаснио је зашто до тога није дошло.

Мид је истакао да се у недјељу догодио почетак нечега много већег од саме катастрофе.


"Свијет није престао да постоји, али је стигао крај свијету какав ми познајемо. Велики дио планете неће бити исти од октобра", навео је Мид.

Како би оправдао своје размишљање, он је говорио о ураганима и земљотресима који у посљедње вријеме нанијели озбиљне посљедице становницима Америке. Такође је споменуо и помрачење Сунца које је, како тврди, утицало на "уништење свијета који познајемо".

Његова предвиђања су наводно базирана да нумерологии и Библији.

"Исус Христ је живео 33 године. Име 'Елохим', за Јевреје Божије име, помиње се 33 пута у Библији. То је број нумеролошки и библијски значајан", наводи он.

У каквој вези је број 33 са овим предвиђањем?

Мид истиче да је 23. септембар, када је био најављен смак свијета, 33. дан од помрачења Сунца које се догодило у августу.

Ед Штецер са Витон колеџа истакао је да је потпуна лаж да већина Хришћана вјеровала да ће до смака свијета доћи 23. септембра, пише Indy100.

"То нам је подсједник да треба критички да се поставио према свему ономе што чујемо."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана