Veličina prosječnog penisa je...

Agencije
Veličina prosječnog penisa je...

Čuveno pitanje dobilo je naučni odgovor: 13,12 cm je prosječna dužina penisa u erekciji, a 9,16 centimetara u opuštenom stanju.

Ovi rezultati imaju za cilj da uvjere muškarce širom svijeta da je veličina njihovog penisa normalna i da je svaka briga oko toga nepotrebna.

Istraživanje je obuhvatilo preko 15 hiljada muškaraca, a tim istraživača je iskoristio podatke da napravi nove parametre koje doktori mogu koristiti kako bi utešili muškarce koji pate od anksioznosti zbog malog penisa. Muškarci, koji nekada i bespotrebno razviju brigu zbog veličine nisu svjesni problema do kojih ih to može dovesti – asocijalno ponašanje, depresija, pa čak i samoubistvo.

U realnosti, samo 2,2 odsto muške populacije ima zaista mali penis, dok isti procenat ima natrosječno veliki.

Istraživači, koji su merili polne organe muškarcima svih uzrasta u celom svijetu nisu pronašli da se rasa vezuje za veličinu. Isto tako, istraživači su opovrgli teoriju da se prema veličini muškog stopala može suditi i njegovom penisu.

Jedino što bi moglo da baci senku na ove rezultate jeste činjenica da su u istraživanju dobrovoljno učestvovali muškarci koji su ponosni na veličinu svog penisa u odnosu na generalnu populaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana