Kako je biti u vezi s muškarcem izvan vaše lige?

Agencije
Kako je biti u vezi s muškarcem izvan vaše lige?

Četrdesetdvogodišnja Hilari Friman, koja je u vezi sa muškarcem daleko ljepšim od nje same, objašnjava zašto za takvu vezu morate imati debelu kožu.

Hilari i Mikael tri godine su bili u vezi na daljinu, ona je živela u Londonu, on u Nici. Kada je došlo vrijeme da Mikael upozna njene roditelje, doživjela je veoma neprijatno iznenađenje, koje joj je promjenilo pogled na vezu.

Naime, dok se Hilari brinula da će njenom ocu smetati skromni posao recepcionera koji obavlja njen dečko ili francuski akcenat, u pitanju je bilo nešto treće – njegov izgled.

"Veoma je zgodan, da li si sigurna da ti je vjeran?", upitao ju je otac koji se brinuo da veza na daljinu Mikaelu ništa ne znači i da je tako zgodan vara na svakom koraku. "Nađi nekog ko više odgovara tvom izgledu."

Ovakvo razmišljanje svakako je donijelo nešto novo u njen život – nesigurnost! Od tog trenutka Hilari se neprestano pitala šta tako lijep muškarac traži sa njom; On je zgodan i to ne klasično, već filmski zgodan, muževan je, ima divno tijelo, crnu kosu i plave oči, a ona je sićušna žena frćkave kose, velikog nosa i s razmakom između zuba.

Tek tada joj je postalo jasno kako ih okolina posmatra, što joj je još više srušilo samopouzdanje i probudilo nesigurnost.

"Nisam konvencionalno lijepa. Vrlo sam realna kada kažem da je on potpuno izvan moje lige", kaže ona.

Baš kada je njeno samopouzdanje dotaklo dno Mikael je odlučio da da otkaz u hotelu u Nici i preseli se u Veliku Britaniju, gdje danas žive zajedno. Kako kaže, sada bi trebalo da se osjeća sigurnije, ali to često nije tako, posebno kada joj pijani prijatelji pošalju poruku sadržine "Možda je malo glupo što ću ti ovo reći, ali dečko ti je previše zgodan."

S druge strane Mikael, koji je bio u vezama i s manekenkama, kaže da nikada nije prevario djevojku, niti bi to ikada uradio. Odsustvo arogancije kod njenog zgodnog dječka je ono što ne prestaje da je oduševljava. Štaviše, Mikael je dosta romantičniji, pa joj tako neprestano govori koliko je voli i da želi da ostare zajedno.

"Živimo u površnom svijetu, opterećenom izgledom, u kom je unutrašnja ljepota potpuno zanemarena. Ljudi nas posmatraju na ulici i, slobodno me nazovite paranoičnom, pitaju se šta tako zgodan muškarac traži sa nekim kao što sam ja", zaključuje ova Britanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana