Војвоткиња од Кембриџа често у друштву Бена Ејнзлија

Агенције
Војвоткиња од Кембриџа често у друштву Бена Ејнзлија

Принц Вилијам и војвоткиња од Кембриџа Кејт својом посјетом увеличали су традиционално британско такмичење у једрењу "Сир Бен Аинслие'с Америца'с Цуп" у Хемпширу. Али, након што су се слегли утисци и након што су прегледане све фотографије, медијску пажњу привукао је један мушкарац. Многи су се запитали да ли принц Вилијам треба да се забрине?

Као прави домаћин сер Бен Ејнзли, британски златни олимпијац у једрењу, дочекао је краљевски брачни пар. А медије је узбуркала његова пажња према војвоткињи, коју познаје још од 2012. године, када је сер војвоткињи поносно показао своју олимпијску златну медаљу.

Услиједио је и њихов званичан сусрет 2014. године поводом исте манифестацију коју се Кејт и Вилијем посјетили ове године. И Кејт је поново великодушно дочекана. У мају ове године војвоткиња, велики љубитељ спорта и једрења, имала је част да је златни олимпијац поведе на брзу вожњу јахтом.

Забиљежен је тренутак када јој ставља заштиту кацигу, а у анале је заведена и изјава спотисте да је одушевљен војвоткињиним познавањем ове дисциплине. Кејт је свом драгом познанику уручила и пехар за најбољег морнара и том приликом су очигледно поред честитки и захвалнице међусобно размијенили и неколико топлих ријечи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана