Vojvotkinja od Kembridža često u društvu Bena Ejnzlija

Agencije
Vojvotkinja od Kembridža često u društvu Bena Ejnzlija

Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt svojom posjetom uveličali su tradicionalno britansko takmičenje u jedrenju "Sir Ben Ainslie's America's Cup" u Hempširu. Ali, nakon što su se slegli utisci i nakon što su pregledane sve fotografije, medijsku pažnju privukao je jedan muškarac. Mnogi su se zapitali da li princ Vilijam treba da se zabrine?

Kao pravi domaćin ser Ben Ejnzli, britanski zlatni olimpijac u jedrenju, dočekao je kraljevski bračni par. A medije je uzburkala njegova pažnja prema vojvotkinji, koju poznaje još od 2012. godine, kada je ser vojvotkinji ponosno pokazao svoju olimpijsku zlatnu medalju.

Uslijedio je i njihov zvaničan susret 2014. godine povodom iste manifestaciju koju se Kejt i Vilijem posjetili ove godine. I Kejt je ponovo velikodušno dočekana. U maju ove godine vojvotkinja, veliki ljubitelj sporta i jedrenja, imala je čast da je zlatni olimpijac povede na brzu vožnju jahtom.

Zabilježen je trenutak kada joj stavlja zaštitu kacigu, a u anale je zavedena i izjava spotiste da je oduševljen vojvotkinjinim poznavanjem ove discipline. Kejt je svom dragom poznaniku uručila i pehar za najboljeg mornara i tom prilikom su očigledno pored čestitki i zahvalnice međusobno razmijenili i nekoliko toplih riječi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana