Ноле ће постати тата

Глас Српске
Ноле ће постати тата

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић очекује прво дијете са вјереницом Јеленом Ристић.

- Драги моји пријатељи, са мном сте проживели многе лепе и тешке тренутке у каријери. Не могу бити срећнији човек јер имам здравље, љубав и Бог ме је благословио да радосно са својом Јеленом очекујем новог члана породице. Јелена је трудна! - објавио је јуче Ноле на друштвеној мрежи "Фејсбук".

Тенисер је такође одлучио да принудни одмор због повреде зглоба десне руке проведе у Атини са вјереницом Јеленом. Ђоковић је на мастерсу у Монте Карлу истакао да проблем постоји већ неко вријеме и да му предстоји бар десет дана одмора.

- Поздрав, пријатељи. У добрим сам рукама, опорављам се и уживам у прелепој Атини - написао је Ђоковић на "Твитеру" прије него што је објавио срећну вијест.

Пар се вјерио у септембру прошле године, послије осмогодишње везе. Јелена је и прије званичне вјеридбе потврдила да је са Новаком разговарала о свадби.

- Причали смо о венчању. То је природан редослед ствари. Наша узајамна осећања воде ка томе, а једног дана, када будемо имали децу, она ће наследити одличне гене с обе стране јер се, ето, и моја мајка професионално бавила рукометом - рекла је тада Јелена.

Ноле је запросио Јелену у Монте Карлу, а свадбу су најавили за крај ове године. Упознали су се прије девет година током школских дана, када је Ристићева ишла у Спортску гимназију у Београду. Када је завршила престижни факултет Бокони у Милану, пар се преселио у њихов заједнички дом у Монте Карлу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана