Nole će postati tata

Glas Srpske
Nole će postati tata

Najbolji srpski teniser Novak Đoković očekuje prvo dijete sa vjerenicom Jelenom Ristić.

- Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna! - objavio je juče Nole na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Teniser je takođe odlučio da prinudni odmor zbog povrede zgloba desne ruke provede u Atini sa vjerenicom Jelenom. Đoković je na mastersu u Monte Karlu istakao da problem postoji već neko vrijeme i da mu predstoji bar deset dana odmora.

- Pozdrav, prijatelji. U dobrim sam rukama, oporavljam se i uživam u prelepoj Atini - napisao je Đoković na "Tviteru" prije nego što je objavio srećnu vijest.

Par se vjerio u septembru prošle godine, poslije osmogodišnje veze. Jelena je i prije zvanične vjeridbe potvrdila da je sa Novakom razgovarala o svadbi.

- Pričali smo o venčanju. To je prirodan redosled stvari. Naša uzajamna osećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali decu, ona će naslediti odlične gene s obe strane jer se, eto, i moja majka profesionalno bavila rukometom - rekla je tada Jelena.

Nole je zaprosio Jelenu u Monte Karlu, a svadbu su najavili za kraj ove godine. Upoznali su se prije devet godina tokom školskih dana, kada je Ristićeva išla u Sportsku gimnaziju u Beogradu. Kada je završila prestižni fakultet Bokoni u Milanu, par se preselio u njihov zajednički dom u Monte Karlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana