Дрејк оборио рекорд Билборд награда

Агенције
Дрејк оборио рекорд Билборд награда

Репер Дрејк освојио је чак 13 музичких награда "Билборд" на церемонији додјеле у Лас Вегасу и тако оборио рекорд британске пјевачице Адел (12).

Дрејк је имао 22 номинације, а међу признањима која је освојио су награде за најбољег извођача, најбољег мушког извођача и за најбољег на "Билборд листи 200". Награду је Дрејку на свечаности одржаној у недјељу увече уручио најстарији син Мајкла Џексона, Принс Џексон.

Признање "Билборд иконе" ове године додијељено је Шер која је током вечери извела двије нумере, "Белиеве" и "If I Could Turn Back Time".

Још једна звијезда вечери била је Селин Дион која је извела "Оскаром" награђену нумеру из филма "Титаник", који ове године слави јубиларних 20 година откако је снимљен. За најбољег женског извођача проглашена је Бијонсе, најбољи рок састав је "Twenty One Pilots", а најбољу турнеју је, према "Билборду", имао "Колдплеј".

Музичке награде "Билборд" додјељује истоимени амерички музички часопис који добитнике, за разлику од "Гремија", одређује према продаји албума. За награде "Греми" задужен је жири. 

Ако се изузму Дрејков помпезни наступ у фонтани и деветоминутни перформанс Ники Минаж, немогуће је не примијетити да су се сви остали који су имали част да стану на позорницу опредијелили за сведене наступе.

Чак је и Мајли Сајрус изашла на бину у одјећи у којој вјероватно увече шета са својим момком по плажама у Малибуу и отпјевала нумеру са посљедњег сингла који у свом називу носи име овог града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана