Iz Sarajeva donijeli 13 medalja

Agencije
Iz Sarajeva donijeli 13 medalja

Derventa- Takmičari Tekvondo kluba Derventa osvojili su 13 medalja na turniru "Olimpik open", održanom u Sarajevu proteklog vikenda.

Najviše uspjeha imali su Dejan Jovanović (do 33 kilograma), Kristina Čečavac (do 47 kg), Đorđe Vujičić (do 65 kg), Boris Stjepanović (do 68 kg) i Branislav Marković, koji je pored zlata u kategoriji preko 78 kilograma dobio priznanje i za najboljeg juniora turnira. Srebrnim odličjima okitili su se Anđela Pijetlović (do 41 kg), David Cvijanikić (do 41 kg), Boris Zarić (do 45 kg) i Dražen Gibanica (do 53 kg), dok su bronze osvojili Sergej Teofilović (do 30 kg), Kristina Lazarević (do 41 kg), Anja Stojković (do 51 kg) i Magdalena Đurić (do 52 kg).

- I na ovom turniru smo nastavili seriju dobrih rezultata koje postižemo ove godine. Od 14 takmičara koji su učestvovali na "Olimpik openu", 13 je osvojilo medalju, a samo je Milica Karanović ostala bez odličja, ali je zadovoljila borbom protiv iskusne protivnice - rekao je trener Goran Teofilović.

Sljedećeg vikenda u organizaciji Tekvondo asocijacije RS desetak takmičara derventskog kluba nastupiće na seminaru u Bijeljini, koji će voditi trener reprezentacije Srbije Goran Petrović i Dragana Gladović, učesnica ovogodišnjih Olimpijskih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana