Tramp: Rusija će više poštovati Ameriku sa mnom na čelu

Srna
Tramp: Rusija će više poštovati Ameriku sa mnom na čelu

Njujork - Novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp smatra da će Rusija i druge zemlje imati veće poštovanje prema Americi kada je on bude vodio nego dok su je vodili drugi.

Na ptanje novinara kakvu poruku ima za ruskog predsjednika Vladimira Putina u vezi hakovanja imejlova Hilari Klinton za koje FBI kaže da dolazi iz Rusije, Tramp je rekao da "ne bi trebao to da radi i neće to raditi".


"Rusija i druge zemlje će imati veće poštovanje prema našoj zemlji kada je ja budem vodio nego dok su je vodili drugi", rekao je Tramp na konferenciji za novinare u Njujorku.

On je dodao da se sve to dogodilo zato što SAD nemaju efikasnu odbranu, prenosi "Miror".

"Vodili su nas ljudi koji pojma nemaju šta rade", rekao je Tramp.

Amerika bi se mogla udružiti sa Rusijom kako bi slomili "Islamsku državu"

Novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi se SAD mogle udružiti sa Rusijom kako bi slomili "Islamsku državu".Rusija može da pomogne SAD u borbi protiv terorističke grupe "Islamska država", rekao je Donald Tramp na konferenciji za novinare u Njujorku.

"Ako pogledate, Obamina administracija je stvorila ovu terorističku grupu tako što je napustila teritoriju u pogrešno vrijeme. Ostala je praznina u kojoj je žIslamske državaž formirana", rekao je Tramp, prenosi "Sputnjik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana