Kako je Tramp odgovorio na neobičnu molbu dječaka VIDEO

Kako je Tramp odgovorio na neobičnu molbu dječaka VIDEO 17.09.2017 15:19 | Agencije

Frenk Đačio, dječak kojeg je "Foks njuz" predstavio kao 11-godišnjeg "preduzetnika" u oblasti baštenskih poslova, proživio je "najljepši dan u životu" nakon što mu je predsjednik SAD Donald Tramp dozvolio da pokosi travnjak ispred Bijele kuće.

Dečak iz Fols čurč u Virdžiniji poslao je pismo sa molbom američkom predsjedniku kada je imao deset godina, a želja mu je uslišena u petak kada je, poslije obavljenog posla, sa Trampom prošetao po travnjaku, a potom se s ocem i predsjednikom slikao u Ovalnom kabinetu.


"Ovo je do sada bio najbolji dan mog života", rekao je Frank u jutarnjem programu "Foks biznis netvorka".

Dječak je za "Si-En-En" rekao da je tražeći posao za koji je plaćen osam dolara po satu kontaktirao čak i Bijelu kuću.

"Uvijek sam želio da uradim nešto veliko i pomislio sam, zašto ne početi ovde, ovo djeluje kao savršen primjer", rekao je Frenk koji živi u gradiću u Virdžiniji.

U pismu koje je napisao Trampu, a koje je naglas pročitala portparolka Bijele kuće Sara Sanders, Frenk je pitao predsjednika da li bi mogao svoje umijeće u košenju trave da primjeni u Bijeloj kući, a čak je ponudio i da donese svoje gorivo i baterije za kosilicu.

Tokom košenja, iz rezidencije je izašao i sam Donald Tramp koji ga je pohvalio i rekao mu da radi dobar posao.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica