Тешка несрећа код Окучана: Двоје мртвих, држављанин БиХ повријеђен

index.hr
Тешка несрећа код Окучана: Двоје мртвих, држављанин БиХ повријеђен

Двије особе погинуле су, док је једна повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 10 сати на аутопуту Брегана-Липовац код Окучана, саопштено је из Бродско-посавске Полицијске управе-

Како је за портал "24сата.хр" рекао Фрањо Галић из саобраћајне полиције Славонски Брод, аутомобил фијат пунто ријечких таблица, који је силазио с аутопута, из непознатог разлога је прешао у супротну траку и сударио се са BMW-ом босанскохерцеговачких регистарских ознака.

На мјесту су погинули возач (66) и сувозачица (64) из Пунта, док је возач BMW-а повријеђен. Степен повреда које је задобио возач BMW-а још увијек није познат

На мјесто догађаја одмах су стигли Хитна помоћ и ватрогасци. 

"Слиједи очевид са Жупанијским државним одвјетништвом, те утврђивање чињеница и околности услијед којих је дошло до ове тешке прометне несреће", рекла је за 24сата Ката Нујић, портпарол ПУ бродско-посавске.

Један од очевидаца је за поменути портал испричао да је призор на путу био ужасан.

"Колега и ја ишли смо с посла у Славонски Брод и на путу према тамо код наплатних кућица Окучани затекли смо смрскане ауте и мртва тијела на цести. Остали смо згрожени призором. Погинули су били прекривени рефлектирајућим прслуком. Наравно да нас је то шокирало, баш је било страшно за видјети", рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана