Професор вјеронауке из Хрватске подручио: Издајнике по кратком поступку и у септичку јаму!

Професор вјеронауке из Хрватске подручио: Издајнике по кратком поступку и у септичку јаму! 22.12.2017 10:12 | Срна

Загреб - Професор вјеронауке у загребачкој Основној школи "Матија Губец" Крешимир Багарић рекао је ђацима да је током војно-полицијске "Олуја" требало побити све хрватске издајнике и набити их на колац, а посебно два предсједника и једног министра спољних послова.

Један од честих Багарићевих иступа на предавању снимио је ученик школе који је снимак послао порталу "Индекс".

"Требало је да пустимо два коридора. Један до Загреба, а други до Ријеке. Па, кад им понабијају главе на колац онда да уђемо. Тако је требало бити финој господи загребачкој која мисли да се Хрватска завршава у Карловцу", сматра Багарић.

Он је ученицима дао и "попис" хрватских "непријатеља" које треба погубити, а детаљно је описао и како то учинити.

"Требало би објесити два бивша предсједника /Стјепана Месића и Иву Јосиповића/и једног бившег министра спољних послова /Весну Пусић/, али одмах. По кратком поступку.

Човјек /Месић/ је отворио предсједнички сеф и транскрипте дао /Хашком трибуналу/. Проклето ти до седмог кољена било, издајниче! Прљави, смрдљиви издајниче. Никад мира не имао", рекао је Багарић.

Он је напао Пусићеву зато што је, како оцјењује, радила против Хрватске.

"Само те нема. Можеш бирати - срчани удар, мождани удар, самоубиство са три метка у леђа, како то већ иде... Једино ми своје проститутке и издајнике стављамо на важна мјеста", навео је вјероучитељ Багарић ученицима загребачке школе "Матија Губец".

Он каже да за Месића и Пусићеву вриједи правило: "метак у главу по кратком поступку, па бацити у прву септичку јаму".

Багарић сматра да су друга два народа заштитили своје, а да Хрвати имају само "дудеке".

Ово је један од многих иступа католичког клера у Хрватској, и високо и ниско позиционираног, у којима је изражен десни екстермизам и прозивање "издајника".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица