Вишковић: Ухапшене су одређене особе које се доводе у везу с убиством Крунића

Агенције
Вишковић: Ухапшене су одређене особе које се доводе у везу с убиством Крунића

Јахорина - Одређене особе које се доводе у везу с убиством бизнисмена Славише Крунића у насељу Гламочани надомак Бањалуке већ су ухапшене, потврдио је Радован Вишковић, предсједник Владе РС, након што се чуо са министром МУП-а РС Драганом Лукачем.

Вишковић је рекао да се нада како ће до краја дана бити ријешен случај убиства бизнисмена Славише Крунића код Бањалуке. Он је рекао да ће Влада РС учинити све да “убистава буде што мање” и да у овом моменту не може рећи о каквој врсти злочина се ради.

“Убиство Крунића је губитак и за РС, а прије свега за његову породицу”, казао је Вишковић који је најавио да би евентуално могла бити пооштрена одређена законска рјешења која ће спријечити оваква дјеловања.

Како каже, волио да се на простору БиХ и комплетној регији не дешавају никаква убиства. Он је рекао да је у контакту с министром унутрашњих послова РС Драганом Лукачом који га је информисао да су ухапшене одређене особе које се доводе у вези с убиством.

“Самим привођењем починиоца послат ћемо поруку грађанима”, рекао је Вишковић.

Крунићеве убице користиле панцирне метке

Убице бањалучког бизнисмена Славише Крунића и његовог радника Жарка Павловића највјероватније су користиле панцирне метке.

По незваничним информацијама, на мјесто злочина дошли су пјешице, те направиле сачекушу на макадамском путу, гдје се иначе спорије вози. Наводно су напали са обје стране пута.

АТВ јавља да је полиција на трагу другом нападачу на Славишу Крунића. Трагови упућују да је ријеч о мушкарцу који је од раније познат полицији, те да је неколико пута хапшен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана