Украо возило у којем је било дијете, мајка савладала нападача

Avaz
Украо возило у којем је било дијете, мајка савладала нападача

Сарајево - Права драма одвијала се испред сарајевског стадиона "Грбавица" у понедјељак око 20.45 када је непознати маскирани лопов покушао украсти аутомобил у којем се налазио четворогодишњи дјечак.

Наиме, како је у изјави за "Аваз" потврдила мајка дјетета, она је изашла је из аутомобила како би обавила куповину у оближњој бурегџиници. За само неколико тренутака поред аутомобила се појавио маскирани мушкарац и обратио јој се мирним гласом и рекао: "Нећу ти ништа, узећу ауто."

Ушао је и сјео за волан, а она је скочила на нападача покушавајући га извући напоље.

"Вукао ме је тако неколико метара возилом у покрету, а ја сам вриштала да ми пусти дијете. Он се окренуо и чини ми се тек тада видио да се на задњем сједишту возила налази моје дијете. Зауставио је аутомобил, одгурнуо ме, изашао из аутомобила и побјегао", прича престрављена мајка.

Дјетету се, срећом, ништа није десило. Мајка је задобила лакше повреде; каже да је сва изгребана, јер је буквално висила из аутомобила који је био у вожњи.

"Имао је маску на глави и нисам му видјела лице. На рукама је носио рукавице. По гласу бих рекла да је то неки наш човјек", каже мајка.

Полиција је обавјештена о овом покушају крађе аутомобила која се замало претворила и у отмицу дјетета.

Уплашена мајка, иначе кћерка бившег популарног фудбалера из Сарајева, чије је име познато редакцији, каже да су јој управо полицајци открили да се нешто слично десило прије извјесног времена када је непознати разбојник покушао украсти аутомобил у којем се налазило двоје дјеце.

Према њеним ријечима, полицјаци су сличне нападе забиљежили и на семафорима, у тренуцима док возила стоје због црвеног свјетла.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана