Uhapšeni razbojnici iz Sarajeva

Agencije
Uhapšeni razbojnici iz Sarajeva

Derventa - Derventska policija uhapsila je A.Š. i E.M. iz Sarajeva zbog sumnje da su počinili više razbojništava i krađa na području Dervente.

Ova lica su osumnjičena da su, uz prijetnju pištoljem ili nožem, od radnika više trgovinskih radnji krali novac, pri čemu su pričinili ukupnu materijalnu štetu od 3.630 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.
Dva razvojništva su počinjena tokom maja i juna, a četiri teške krađe tokom juna ove godine i u februaru i decembru prošle godine.

Sva krivična djela počinjena su nakon završetka radnog vremena, kada su razbojnici iz kasa trgovinskih radnji otuđivali novac od pazara.

Policija je uhapsila ova lica u petak, 12. jula, nakon kontrole automobila "golf", kojim je upravljao A.Š. u Ulici Pete kozaračke u Derventi.

A.Š. je tom prilikom iz automobila bacio fantomku, dok je E.M. ušao u obližnju prostoriju, koju su povremeno iznajmljivali.

Tokom pretresa prostorije i vozila pronađeni su predmeti za koje se sumnja da su korišteni prilikom izvršenja krivičnih djela - nož, odjeća, kape fantomke, mobilni telefoni i drugo.

Nakon kriminalističke obrade, A.Š. i E.M. su juče predati u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana